YSL – Y 2017

YSL – Y 2017

2 014,07 Kč
Objem
  • 60ml 2 014,07 Kč
Množství

  • Rychlé a bezpečné nakupování - objednávka vám zabere jednu minutu!
  • Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 1400 KČ
  • Vůně, kterou jste obdrželi, nesplnila vaše očekávání? Na vrácení máte 14 dní.

Co chcete? Co vám dělá radost? Co vás pohání? Parfém Yves Saint Laurent Y je upřímnou poctou pravé mužnosti 21. století. Touto vůní chce Yves Saint Laurent upozornit na sílu a odhodlání, s nimiž muži sebevědomě kráčejí životem. Nový parfém YSL je dokonalým odrazem snílka, který vždy hledá nová dobrodružství, je připraven na nové výzvy a má ohnivý temperament, který ho dostal do mnoha problémů.

Y by Yves Saint Laurent vytvořil opravdový perfekcionista. Dominique Ropion je skutečným mistrem parfémářského umění. Jeho vůně jsou vytvořeny s téměř švýcarskou přesností, díky níž snadno rozpoznáme vonné tóny v nich obsažené a celek si zachovává dokonalou rovnováhu. Parfém YSL Y je uzavřen do klasického flakonu z dvojitého skla, jehož zaoblený střed podtrhuje komplexnost jeho mužného charakteru. Modrý odstín se dokonale snoubí se stříbrnými prvky, které jsou charakteristickým znakem značky YSL. Celek doplňuje černý špendlík, který dodává designu klasický nádech.

Parfém představený v roce 2017 je energizující kompozicí plnou vášně a odvahy, která zdůrazňuje největší přednosti každého muže. Dobře fungují při každodenních činnostech, ale i při večerních vycházkách. První okamžiky s parfémem Y jsou setkáním s citrusy a osvěžujícím bergamotem a citronem, svěžím a lehce kyselým. Hlavové tóny doplňuje zázvor a máta, které díky své lehké pikantnosti a intenzitě příjemně dotvářejí kompozici. V následujících minutách se ke smyslům dostávají intenzivnější a lehce sladké tóny srdce, které svou vůní vyjadřují charakter vůně Y by Yves Saint Laurent. Do popředí vystupují fialové listy připomínající čerstvě posekaný trávník. Pak se setkáme s bylinnou vůní šalvěje, která může místy připomínat kadidlo. Srdce uzavírají květinové a ovocné tóny. Geránium, připomínající růžový olej, stejně jako jablko a ananas jsou dokonalým odpočinkem od těžších a bylinných tónů hlavy. Pro zvýraznění celého parfému Y se v základu objevují intenzivní a lehce pikantní tóny pižma a ambry a také bylinné kadidlo. Kromě toho jsou cítit silné dřevité akordy, jako je jedle balzámová a cedr. Složení doplňuje specifický vetiver, který lze popsat jako kořeněný a dřevitý a zároveň zemitý a svěží.

Y by Yves Saint Laurent je parfém pro muže, kteří díky své odvaze a snům dosahují nových výšin a vždy uspějí. Nechte odhalit své skryté touhy. Vyjádřete své pravé já s jedinečnou vůní od Yves Saint Laurent.

- Vrchní tóny: bergamot, aldehydy, zázvor, citron, máta

- Srdce: lístky fialky, šalvěj, pelargonie, jablko, ananas

- Základní tóny: pižmo, ambra, kadidlo, jedle balzámová, cedr, vetiver.

Yves Saint Laurent Y by Yves Saint Laurent je dřevitá aromatická vůně pro muže. Jedná se o nový parfém Yves Saint Laurent Y, který byl vydán v roce 2017. 

Uživatelé internetu také hledali: jennifer lopez y antonio banderas, nový parfém ysl, parfém y, y by yves saint laurent, parfém y, parfém ysl, parfém ysl, parfém ysl y, náhrada, ekvivalent.