L'amour Premium 147/Inspirováno Cerruti - 1881

L'amour Premium 147/Inspirováno Cerruti - 1881

160,00 Kč
Množství

  • Rychlé a bezpečné nakupování - objednávka vám zabere jednu minutu!
  • Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 1400 KČ
  • Vůně, kterou jste obdrželi, nesplnila vaše očekávání? Na vrácení máte 14 dní.

Získejte štěstí



Využijte příležitosti a vychutnejte si nádhernou vůni květinového parfému Cerruti - 1881. Udělejte si s námi život šťastný. Složení se skládá z nádherných, hodnotných ingrediencí jako jsou: frézie, fialka, kosatec, růže, mimóza, jasmín, bergamot, konvalinka, koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbanum, jasmín, pomerančový květ, brazilské růžové dřevo, narcis, pižmo, vanilka, cedr, ambra, santalové dřevo. Nové závislosti neodoláte již od prvních tónů vůně. Vzhled luxusního flakonu parfémové vůně odráží ryze elegantního ducha francouzských parfémů. Představuje ztělesnění svobodné a sebevědomé ženy, která hledá nové vjemy a nic ji nezastaví.



Nechte se motivovat svými touhami



 Vůně parfému Cerruti - 1881 dělá radost ženám po celém světě. Inspirované parfémy si svou oblibu získaly díky své neuvěřitelné účinnosti. Tato úžasná směs z vás udělá mnohem atraktivnější ženu, muži se na vás začnou dívat úplně jinak. Celek vytváří úžasnou, silně ženskou vůni, do které šílí každý muž. Je to jedinečná směs, která z vás udělá sebevědomé, atraktivnější a svobodnější ženy. To potvrzují i ​​názory našich klientů. Tento úžasný recept ovlivňuje podvědomí, mysl a náladu a vytváří atmosféru, která podporuje pozitivní energii.



Poznámky k vůni:

Svrchní tóny: mimóza, kosatec, fialka, frézie, jasmín, konvalinka, bergamot a růže

Srdce: koriandr, tuberóza, kosatec, heřmánek, galbanum, jasmín, brazilské růžové dřevo, pomerančový květ, pelargónie a narcis

Základ: santalové dřevo, ambra, pižmo, vanilka a cedr

020323