YSL - Black Opium Nuit Blanche 2016

YSL - Black Opium Nuit Blanche 2016

2 117,63 Kč
Objem
  • 50ml 2 117,63 Kč
Množství

Upozorněte mě, až bude produkt k dispozici

Upozornit mě

  • Rychlé a bezpečné nakupování - objednávka vám zabere jednu minutu!
  • Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 1400 KČ
  • Vůně, kterou jste obdrželi, nesplnila vaše očekávání? Na vrácení máte 14 dní.

Efekt přitažlivosti

Jak je možné, že i když se vám moc nechce, vždycky se ocitnete v centru každé situace? Pro tebe noc nikdy nekončí. Jste tvůrcem trendů a pojem nuda je vám zcela jistě cizí. Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche je poctou nespoutané spontánnosti, která v kombinaci s tajemností a podmanivou krásou přitahuje davy. Nenechte se svázat rigidními šablonami společenských norem a ukažte světu, že vaše sny se mohou stát skutečností. Vynikejte odvahou, inspirujte vášní pro život. Projděte životem se vztyčenou hlavou s výjimečnou toaletní vodou Black Opium Nuit en Blanche od Yves Saint Laurent.

Probuďte svůj temperament

Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc a Olivier Cresp se snažili dokonale doplnit výbušnou povahu ženského temperamentu a do směsi vůní zahrnuli ty nejvýjimečnější ingredience. První akordy, které zasáhnou naše smysly, jsou kombinací rýže, jejíž překvapivá vůně nám může připomínat ořechy, spolu s pikantními akordy bourboune pepře, které okoření ženské přednosti. Hlavové tóny obsahují také nezaměnitelnou vůni anýzu, jehož sladká vůně šíří nádhernou auru, která potěší okolí. Senzelieři si dali záležet i na tom, aby byly tóny srdce vůně Black Opium Nuit Blanche jedinečné. Neobvyklá směs svěžích citrusově sladkých pomerančových květů v kombinaci s kávou vytváří vysoce energizující kombinaci, která odráží vizi ženy Nuit Blanche od Yvese Saint Laurenta. Srdcové tóny doplňuje jemně pudrová pivoňka, která zdůrazňuje ženskost, a koriandr s hřejivou, lehce oříškovou vůní evokující pocit bezpečí a dětské svobody. Abychom si Black Opium Nuit Blanche mohli užívat co nejdéle, použili jsme neobvyklou kombinaci základních tónů. Sandálové dřevo v kombinaci se sladkou vanilkou je kontrastní kombinací, která dokonale ukazuje ženskou všestrannost. Dále se setkáváme s vůní mléka a karamelu, které společně probouzejí představivost a zdůrazňují sladkou a nevinnou povahu ženy, pod jejíž slupkou se skrývá skutečná tikající bomba. Celek uzavírá vůně bílého pižma, které dotváří kompozici tím, že fixuje svou vůni na pokožce.

Vůně Black Opium Nuit Blanche, vytvořená pod dohledem fantastických parfumérů, je kombinací ideální pro večerní akce a zvláštní příležitosti, které vyžadují výjimečný doplněk stylingu. Žena YSL je plná elegance a noblesy, díky své přitažlivosti se hodí do každé situace a často vzbuzuje kontroverze. Vždycky je tam, když se toho hodně děje. Nenechte si ujít ty nejkrásnější okamžiky, nechte se unést spontánností s Black Opium Nuit Blanche.

- Vrchní tóny: rýže, bourbonský pepř, anýz

- Srdce: pomerančový květ, káva, pivoňka, koriandr

- Základní tóny: vanilka, santalové dřevo, bílé pižmo, karamel, mléko.

Black Opium Nuit Blanche od Yves Saint Laurent je orientálně-vanilkový parfém pro ženy. Vydáno v roce 2016.

Uživatelé internetu také hledali: nuit blanche, nuit en blanche, replacement, equivalent.