Nejkrásnější svěží vůně - žebříček dámských parfémů

Jaro se rychle blíží. Je ideální čas vyměnit těžké a aromatické vůně v toaletním stolku za svěží a lehké. Je ideální čas přejít z těžkých a aromatických vůní na svěží a lehké vůně, které budou ladit s vaší náladou a stylem, s počasím venku a poskytnou vám úžasný smyslový zážitek!  Zjistěte, který parfém je ideální pro jaro, ale nejen pro něj!

Jaké vonné tóny obsahuje svěží dámský parfém?

Když pomyslíme na svěží a každodenní kombinace, vybaví se nám lehké kompozice, které kombinují určité vonné tóny. Díky nim se cítíme svěží a veselí a snadno přecházíme na letní počasí. Nejoblíbenějšími vůněmi používanými ve svěžích parfémech jsou tóny:

  • Květinové
  • Citrus
  • Námořní
  • Mýdlový

Pro koho je svěží dámský parfém určen?

I když jste se dosud čerstvým a jarním kompozicím vyhýbali, rozhodně byste je měli vyzkoušet! Svěží parfémy nemusejí být nevýrazné a lehké - mnoho výrobců úspěšně používá přísady s orientálnějšími nebo dřevitými tóny, díky nimž výsledné vůně získávají jedinečný charakter.

Použití svěžího a lehkého parfému nám pomůže navodit lepší náladu a povzbudí nás k činnosti. Nemusí být nutně tou nejlepší volbou pro večerní schůzky nebo smyslná rande, ale jsou ideální pro jakoukoli jinou příležitost.

Žebříček svěžích vůní pro ženy

Níže uvádíme náš výběr svěžích dámských parfémů, které vám zaručeně dodají pocit neuvěřitelné lehkosti a svěžesti.

1. Miu Miu Fleur D'Argent - tato vůně kombinující tóny turberózy, pižma a akigalawood je fenomenální kombinací, která evokuje bílé květiny s dřevitými akordy. Pižmo vůni zvýrazňuje a zintenzivňuje, ale přesto přebíjí svěžest.

2.      Dior Miss Dior Blooming Bouquet – Svěží květinový parfém pro ženy, který je neuvěřitelně lehký, ale přesto dlouhotrvající a výrazný po celý den. Složená z květinových akordů vám dodá svěžest po celý den, ať už je příležitost jakákoli.

3.      Hermès Un Jardin en Mediterranee – Dřevitý dámský parfém s výrazným, svěžím základem. Obsahuje citrusy, ale také svěží mořské akordy a exotické tóny. Celá kompozice je nesmírně hluboká a originální, takže na první pohled trochu připomíná kolínskou. Vůně byla inspirována tureckými zahradami.

4.      Chanel No19 – Jedna z méně oblíbených vůní od Chanelu, ale rozhodně stojí za pozornost. Jsou v ní jasně patrné tóny galbana, kosatce, vetiveru a mechu. Celek připomíná zelenou kytici, která dodává neobvyklou svěžest a lehkost.

5.      Guerlain Aqua Allegoria Mandarine BasilicJedinečná kombinace mandarinky a bazalky, která tvoří srdce vůně. Odráží cesty po celém světě, které parfumérům umožnily vytvořit tak neobvyklou vůni.

6.      Tom Ford Neroli Portofino – Vůně Portofino je odrazem jednoho z nejluxusnějších italských měst. Citrusová a květinová kompozice je zárukou dobré nálady v kombinaci s vynikající pohodou.

7.      Versace Versense – Jsou ideální pro léto i zimu. Svým krémovým a mýdlovým složením jsou ztělesněním svěžesti. Hodí se pro každou ženu a jsou ideální pro každodenní nošení i pro zvláštní příležitosti.

8.      Dolce & Gabbana Light Blue – Na první pohled nás tato vůně zasáhne neuvěřitelnou svěžestí, která je kombinací citrusů a zeleného jablka. Díky přídavku zeleného bambusu je tento parfém ideální pro každodenní nošení.

9.      Hermes Eau des Merveilles Bleue – Vůně s tóny oceánu. Připomínají moře a pláž. Mléčná textura v kombinaci s dřevitou vůní vytváří dokonalou a svěží kombinaci pro každý den.

10.   Giorgio Armani Acqua di Gioia – Vůně mátových lístků a citronu vám umožní cítit se svěže bez ohledu na roční období nebo denní dobu. Najdete v ní také jasmín, pivoňku a pepř, díky nimž je celá vůně velmi zajímavá a podmanivá.

       Svěží vůně pro ženy - shrnutí

Jak vidíte, existuje mnoho návrhů svěžích dámských parfémů, které se liší svými složkami, takže každý z nich je jiný. Můžete si tak pro sebe najít jedinečnou kompozici, díky které se budete cítit výjimečně!

Uživatelé internetu také hledali: žebříček nejhezčích parfémů, žebříček nejhezčích parfémů, svěží květinový parfém pro ženy, svěží parfém pro ženy, svěží parfém pro ženy, svěží parfém pro ženy, svěží parfém pro ženy, svěží parfém pro ženy, svěží parfém pro ženy, svěží parfém pro ženy, žebříček parfémů pro ženy, svěží parfém pro ženy, svěží dámský parfém, svěží dámský parfém, svěží lehký dámský parfém, svěží parfém, svěží dámský parfém, svěží dámský parfém, svěží parfém na léto, svěží vůně, svěží vůně pro ženy, svěží parfém, svěží parfém, svěží parfém, svěží vůně pro ženy, náhrada, ekvivalent.

Share this post

Comments (0)

No comments at this moment

Nový komentář